1991 yılında İzmir’de kurulan Gökçehan Baharatları 2004
yılında Pınarbaşı’nda yeni inşa edilmiş olan tesisine taşınmıştır.
Eğitimli kadrosu başarma azmi ile çalışan firma son yıllarda
özellikle dış piyasada kurumsallaşmış müşteri portföyünü geliştirerek büyüme
sağlamış ve adını sektörde doğru tercih ile birleştirmiştir.Marka
yaratmanın,ürün geliştirmenin ve bunları uluslararası pazarda tutundurarak
kalıcı olmanın gereğine ilk günden beri inanmıştır. Bu
maksatla üretim ve kalite sistemini n gelişmesine önem vermiştir. ISO 22000
kalite belgesinin yanında uluslararası gıda güvenliğini standartlarını düzenleyen
BRC sertifikasınada alarakkendi sektöründe bu belgeye ilk sahip olan firmaların başında yer
almıştır.
BRC Global
Standartlarıkalite, güvenlik ve operasyonel kriterleri garanti altına alır ve
üreticilerin yasal gerekliliklere uygunluğunu ortaya koyar. Gıda sektöründeki bu gerekliliklerde BRC Food Standardında
tanımlanmıştır.
Gökçehan Baharat sektördeki öncü konumunu kendini sürekli
yenileyerek, ürün yelpazesini genişleterek ve piyasa koşullarını takip ederek
daha uzun yıllar korumaya devam edecektir.